Cel mai popular tip de paste făinoase italiene. Sunt potrivite atât pentru sosurile cremoase, cât și pentru cele pe baza de ulei.
Ambalaj disponibile numai pentru clienții noștri business!
Cel mai popular tip de paste făinoase italiene. Sunt potrivite atât pentru sosurile cremoase, cât și pentru cele pe baza de ulei.
Ambalaj disponibile numai pentru clienții noștri business!
Valoare nutritivă
Informații generale
Valoare nutritivă | 100 g per porție | RI % pe porție | RI* |
---|---|---|---|
Valoarea energetică | 1458 kJ, 345 kcal | 17 % | 2000 kcal |
Grăsime | 2,2 g | 3 % | 70 g |
Din care saturate | 0,5 g | 3 % | 20 g |
Carbohidrați | 60 g | 23 % | 260 g |
Din care zaharuri | 4,3 g | 5 % | 90 g |
Fibră | 8,5 g | ||
Proteină | 17 g | 34 % | 50 g |
Sare | 0,05 g | 1 % | 6 g |
* RI: aport de referință pentru adulți bazat pe o dietă de 8400 kJ / 2000 kcal. Nevoile individuale depind de vârstă, sex, greutate corporală și mărime fizică.
Datorită materiilor prime atent selecționate și tehnologiei de producție de înaltă calitate, pastele noastre din făină integrală de grâu sunt o sursă naturală bogată în proteine și fibre alimentare.
Datorită conținutului lor mai mare de fibre alimentare sunt digerate mai lent decât pastele făinoase tradiționale, menținând astfel senzația de sațietate și contribuind la funcționarea sănătoasă a sistemului digestiv. Reprezintă accesorii esențiale ale unei alimentații moderne și sănătoase.
Grupul de societăți Gyermelyi se obligă să producă alimente maghiare sigure și de înaltă calitate, precum și să satisfacă în măsură cât mai mare cerințele consumatorilor. TMajoritatea produselor noastre sunt realizate din materii prime produse chiar de noi, asigurând astfel o selecție atentă, o calitate impecabilă și un gust delicios. Mai jos puteți găsi o prezentare generală a paletei noastre de produse destinate consumatorilor mici, despre care puteți afla mai multe informații.