Produs intermediar al procesului de măcinare, grișul de grâu este o materie primă de bază în bucătăria tradițională maghiară. Poate fi folosit la prepararea găluștelor și dulciurilor.

Griș de Grău
Informații generale
Soiurile de grâu de toamnă de calitate corectivă sunt crescute de Institutul de Cercetare Martonvásár al Academiei Maghiare de Științe, semințele sunt înmulțite pe pământul nostru, prelucrate și sigilate cu metal în fabrica noastră de semințe.
Gyermelyi Holding se angajează să producă alimente maghiare sigure și de înaltă calitate și să răspundă cât mai mult posibil nevoilor consumatorilor.Majoritatea produselor noastre sunt realizate din ingrediente pe care le producem noi înșine, asigurând o selecție atentă, o calitate impecabilă și un gust delicios. Mai jos puteți găsi o prezentare generală a gamei noastre de produse de larg consum, cu mai multe informații despre fiecare.
Mai multe retete
