REȚETE

Ingrediente

300 gr. of Paste cu patru ouă - Macaroane,
700 gr. pulpă de cerb,
o ceapă,
50 ml ulei,
100 ml vin roşu,
100 gr. merişoare,
100 gr. morcovi,
100 gr. ţelină,
2 foi de dafin,
6 buc. de ienupăr sfărâmat,
sare.

Macaroane cu carne de cerb
încărcări: 2017 / 10 / 04

Mod de preparare

Curăţăm şi spălăm legumele. Curăţăm carnea şi o tăiem bucăţi. Tocăm ceapa mărunt şi o călim în ulei, după care adăugăm şi carnea. Se prăjește carnea până ce capătă o culoare deschisă, se condimentează cu sare, se adaugă foile de dafin, ienupărul şi se fierbe în zeama proprie. Adăugăm vinul roşu, morcovii tăiaţi în bucăţi mai mari şi lăsăm să fiarbă în continuare, până când carnea devine moale. Când s-a fiert carnea, adăugăm  afinele, ţelina tăiată fin şi lăsăm încă 5 minute la foc, apoi servim cu macaroanele fierte în apă sărată.