REȚETE

Ingrediente

300 gr. of Paste cu patru ouă - Cuşcuş,
200 gr. bacon,
10 buc. pulpe de pui,
100 gr. ceapă,
4 fire de ceapă verde,
100 gr. ardei,
200 gr. roşii,
50 ml ulei,
sare,
boia,
o legătura de pătrunjel.

Mâncare de pui cu garnitură de paste cușcuș
încărcări: 2017 / 10 / 04

Mod de preparare

Tăiem pulpele de pui în bucăți mai mici și le spălam. Călim ceapa în ulei, după care adăugăm bucăţile de pui. Prăjim până carnea capătă o culoare deschisă. Condimentăm cu sare şi turnăm puţină apă deasupra. Lăsăm să fiarbă, în caz de nevoie mai adăugăm apă. Când bucăţile de pui s-au fiert pe jumătate, adăugam apă din belşug. Baconul se taie în bucăţele se adaugă cușcușul şi se prăjește. Pastele astfel prăjite le amestecăm cu bucăţile de pui şi le fierbem la foc mic.


Când pastele sunt aproape gata, adăugăm ardeii tăiaţi cubuleţe, roşiile curăţate de coajă şi tăiate cubuleţe și ceapa verde tăiată în bucăţi mai mari. Adăugăm pătrunjelul tocat dur şi servim cu multă zeamă.