REȚETE

Ingrediente

300 gr. of Paste cu patru ouă - Maltagliati,
200 gr. slănină,
600 gr. cartofi,
300 gr. cârnaţi afumaţi,
100 gr. ardei verzi,
6 fire de ceapă verde,
sare,
boia de ardei. 

Supă maltagliati cu cârnaţi
încărcări: 2017 / 10 / 04

Mod de preparare

Slanina se prăjeşte, se scoate din tigaie şi în grăsimea rămasă se prăjesc pastele.


Se taie cârnaţii în jumătăţi de inele, se prăjesc puţin, se presară cu boia de ardei şi se toarnă apă. Se pun cartofii tăiaţi în bucăţi mici, se condimentează cu sare şi când sunt pe jumătate moi se adaugă pastele. Se pune ceapa verde tăiată cubuleţe şi ardeii tăiaţi în cuburi mici şi se fierb împreună. La servire, în farfurie se adaugă slănina prăjită.