REȚETE

Ingrediente

250 gr. of Vita Pasta - Penne tricolore,
fierte,
150 gr. ardei de diferite culori,
8 buc. de ridichi,
150 gr. roşii,
150 gr. castraveţi,
4 fire de ceapă verde,
250 gr. conservă de ton cu ulei,
frunze de salată după gust,
zeama de la două lămâi,
1 linguriţă de muştar,
sare,
piper măcinat,
1 lingură de capere tăiate mărunt,
1 lingură de pătrunjel tocat.

Salată de primăvară cu paste, ton şi capere
încărcări: 2017 / 10 / 04

Mod de preparare

Legumele se curăţă, se spală şi se sterg de surplusul de apă.


Conserva de ton se amestecă cu zeama de lămâie, sare, piper, muştar, pătrunjel verde şi   caperele tăiate.


Se taie ardeii în fâşii subţiri, roşiile în fâşii sau cuburi, ceapa în jumătăţi de inele, ridichile se feliază şi castraveţii se taie în felii.


Legumele şi pastele se pun într-un vas şi se amestecă împreună cu conserva de ton preparată.


Se gustă, iar dacă este necesar, se mai condimentează. La urmă se adaugă salata proaspătă, se amestecă şi se serveşte.